hr en it
Rezervirajte termin   +385 51 561 386

Europska unija

 

OBAVIJEST O NABAVI


Naziv projekta (operacije) korisnika: 

Optimizacija poslovanja poduzeća DOT DENT d.o.o. primjenom suvremenih IKT rješenja


Kratki opis projekta (operacije):  

Projektom će se adresirati problem nedostatne učinkovitosti zastarjelih poslovnih procesa poduzeća Dot Dent d.o.o. koje djeluje u području dentalne medicine.

Razvojem specifičnog softvera te nabavom suvremenih IKT poslovnih rješenja, povećat će se standard usluge, omogućiti integracija poslovnih funkcija, učinkovita organizacija tijeka rada te kvalitetnija interakcija s pacijentima i dobavljačima. Time će se omogućiti rast produktivnosti i povećanje dodane vrijednosti po djelatniku, što će direktno utjecati na povećanje prihoda, jačanje tržišne pozicije i iskorištavanje razvojnog potencijala Poduzeća.


Ciljevi i očekivani rezultati projekta (operacije)

Provedbom projekta ‘’Optimizacija poslovanja poduzeća DOT DENT d.o.o primjenom suvremenih IKT rješenja’’, omogućit će se optimizacija poslovnih procesa, integracija poslovnih funkcija, učinkovita organizacija tijeka rada, poboljšanje interakcije s klijentima i dobavljačima te u konačnici jačanje tržišnog položaja Poduzeća. 

Rezultati: 

(1) Primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije omogućeno je jačanje tržišne pozicije te povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja poduzeća Dot Dent d.o.o.

(2) Implementirana su IKT rješenja za integraciju i upravljanje poslovnim procesima te 3D intraoralno skeniranje i dizajniranje protetskih radova


Ukupna vrijednost projekta i iznos koji sufinancira EU (u HRK)

Ukupna vrijednost projekta: 437.602,97 HRK

Iznos koji sufinancira EU: 187.806,60 HRK 

Predmetni projekt sufinanciran je iz fondova Europske Unije (EFRR), OP Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. u intenzitetu od 54%. Preostalih 46% iznosa osigurava Naručitelj iz vlastitih sredstava.


Razdoblje provedbe projekta 

od 01.03.2020. do 01.11.2020.


Kontakt osobe za više informacija

Vedrana Braut

Tel: 091 1918 611

Email: info@dotdent.hr


Strukturni fondovi

Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. 


banner.png