hr en it
Rezervirajte termin   +385 51 561 386

„STATE OF THE ART“ TEHNOLOGIJA

 NAJMODERNIJA ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE

U skladu s napretkom dentalne tehnologije, u ordinaciji se primjenjuju najnovije generacije materijala i dentalnih implantata, vrhunska tehnika te pomagala koja omogućuju precizan i funkcionalan rad visokih estetskih kriterija. Svi se zahvati provode u sterilnim uvjetima, u skladu s EU normama, uz korištenje suvremene metode i opreme za sterilizaciju. Također, postoji više mogućnosti anestezije, poglavito prije zahtjevnijih intervencija. 

Ordinacija dentalne medicine dotDent uživa status referentnog centra vrhunske japanske Morita tehnologije.


Pri odabiru najsuvremenijih materijala i opreme nema kompromisa!

 • Anestezija „rajskim“ plinom

  Anestezija „rajskim“ plinom

  Dušični oksidul, „rajski“ ili „veseli“ plin kako ga često zovu, najidealniji je način inhalacijske sedacije. Master flux plus aparat renomirane talijanske tvrke Tecno-Gaz u potpunosti kontrolira primjenu kisika i dušikovog oksida te kod pacijenata izaziva osjećaj ugode i opuštenosti te smanjuje emocionalni stres. Anksioznost i percepcija boli se smanjuju, a stomatologu je olakšana suradnja s pacijentom čiji su vitalni refleksi nepromijenjeni. Zbog toga je ovaj tip sedacije idealan za djecu (više o djelovanju) te sve one koji imaju strah od zubara i njihovih bušilica. Ali i za sve ostale:)

  Pacijent željenu mješavinu bezbojnog plina slatkastog okusa N2O i kisika prima preko maske koja je postavljena na njegov nos. „Rajski“ plin djeluje jako brzo te relaksacija i smanjena osjetljivost na bol nastupaju već nakon 2 ili 3 minute, ali jednako brzo i nestaju nakon obavljenog zahvata. Razina sedacije se može prilagoditi ovisno o predstojećem zahvatu i pacijentovoj želji.

 • Morita referentni centar

  Morita referentni centar

  Stoljetno umijeće proizvodnje opreme visokih performansi i sofisticiranosti etabliralo je ovu japansku tvrku kao jednog od vodećih svjetskih proizvođača medicinske i tehničke opreme. Svaki Moritin proizvod promišljen je do najsitnijih detalja i prilagođen specifičnim potrebama stomatologa i pacijenata. Ordinacija dentalne medicine dotDent je u najvećem dijelu opremljena ekskluzivnim Moritinim proizvodima te se ponosimo statusom Morita referentnog centra. 

  više

 • Straumann i Ankylos implantati

  Straumann i Ankylos implantati

  Straumann je vodeća svjetska kompanija u području implantologije koja proizvodi vrhunske zubne implantate te nudi inovativna kirurška, restorativna i regeneracijska rješenja od kosti do zubnih kruna. Svaki Straumannov proizvod baziran je na desetljećima znanstvenog istraživanja i izrađen po najvišim standardima koji osiguravaju dugovječnost i pouzdanost. Mnogobrojne znanstvene studije i 4 milijuna implantata postavljenih unutar posljednjih 30 godina, dokaz su izvrsnih estetskih i funkcionalnih rezultata Straumannovog sustava implatata tijekom dugog vremenskog perioda.
 • CAD/CAM tehnologija

  CAD/CAM tehnologija

  Stomatološka CAD/CAM tehnologija predstavlja suvremeni način obrade već gotovih keramičkih i cirkonskih blokova koji su biokompatibilni, klinički testirani i dugog vijeka trajanja, te dostupni u širokom spektru boja što osigurava visoku estetiku. Istovremeno, visoka preciznost ovog sustava omogućava savršeno nasjedanje protetskog nadomjestka, a pacijentu je u samo par sati moguće ispreparirati zub, izraditi keramičku krunicu te ju odmah i cementirati. 

  Moderna CAD/CAM tehnologija tako bitno skraćuje vrijeme trajanja cjelokupnog tretmana, a digitalni dizajn protetskog rada u završnici osigurava osmijeh kakav pacijent želi!