hr en it
Rezervirajte termin   +385 51 561 386

ISKUSTVO, EDUCIRANOST, STRUČNOST

ZA REZULTATE IZNAD SVIH VAŠIH OČEKIVANJA

Ordinaciju dotDent osnovala su četiri doktora dentalne medicine udruživši svoje iskustvo, znanje i komplementarne specijalizacije. Riječ je o ordinaciji srednje veličine, što je za pacijenta najbolji tip ustanove iz više razloga: 

 • ordinaciju odlikuju individualni pristup pacijentu i rad bez žurbe, što je u velikim, masovnim ustanovama neizvedivo;
 • vrhunska tehnološka opremljenost i obavljanje svih vrsta stomatoloških zahvata, što je izvan dosega malim ordinacijama;
 • optimalna eksploatacija moderne i skupe opreme zadržava cijene zahvata na više nego prihvatljivoj razini;
 • vedra i opuštena atmosfera nadahnuta je i dugogodišnjim prijateljstvom osnivača ordinacije.

Osnivači stomatološke ordinacije dotDent članovi su prestižnih međunarodnih udruga, objavljuju radove u međunarodnim stomatološkim časopisima, permanentno se educiraju u zemlji i inozemstvu te i sami educiraju druge doktore dentalne medicine.

 

Upoznajte osnivače ordinacije dotDent! 

 • Bojan Šain

  Bojan Šain

  dr.med.dent

  Područja interesa Dr. Šaina su konzervativna stomatologija, endodoncija, fiksna i mobilna protetika, implantologija i implantoprotetika. U svom dugogodišnjem radnom iskustvu uspješno je obavio velik broj implanto-protetskih zahvata. Završio je brojne edukacije u Švicarskoj, Njemačkoj i Austriji.

  Na Goethe univerzitetu u Frankfurtu je završio program za magistra znanosti na području oralne implantologije namjenjen iskusnim stomatolozima/implantolozima koji žele dodatno izoštriti svoje vještine i izgraditi čvrstu znanstvenu podlogu za provođenje sigurnih i učinkovitih tretmana. Pritom je sudjelovao u internacionalnom timu i provodio kliničko ispitivanje utjecaja različitih kirurških postupaka na stabilnost implantata.

  Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM) te International Team for Implantology (ITI). Tečno govori engleski i talijanski jezik, a služi se i njemačkim jezikom.

 • Tomaž Glažar

  Tomaž Glažar

  dr.med.dent

  Dr. Glažar je polivalentni doktor dentalne medicine te obavlja zahvate iz implantologije, implantoprotetike, fiksne i mobilne protetike, konzervativne stomatologije i endodoncije. Završio je brojne edukacije u inozemstvu iz područja konzervativne stomatologije, a posjeduje i dugogodišnje iskustvo u radiološkoj dijagnostici. Član je International Team for Implantology (ITI). 

  Tečno govori engleski i talijanski jezik.

 • Vedrana Braut, spec.stom.prot.

  Vedrana Braut, spec.stom.prot.

  dr. med. dent

  Dr. Braut je naš akademski izvor znanja – asistent je na Zavodu za stomatološku protetiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci te znanstveni suradnik na Katedri za oralnu kirurgiju i stomatologiju Sveučilišta u Bernu, Švicarska. Specijalist je stomatološke protetike, a stručno područje interesa kao i publicirani znanstveni i stručni radovi dr. Braut spadaju u područja okluzije, estetike stomatoloških materijala te implantoprotetske rehabilitacije. Istraživački znanstveni doktorat stekla je na Sveučilištu u Genevi, dok je program usavršavanja iz područja implantoprotetske rehabilitacije završila na Sveučilištu u Bernu. Direktor je ITI Study Club edukacije u Hrvatskoj te voditelj Straumann edukacije za područje implantoprotetske rehabilitacije. Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Hrvatskog društva za stomatološku protetiku (HDSP), European Prosthodontics Association (EPA) te International Team for Implantology (ITI).

  Tečno govori engleski i talijanski te se služi njemačkim jezikom.