hr en it
Rezervirajte termin   +385 51 561 386

MORITA REFERENCE CENTER

THINKING AHEAD. FOCUSED ON LIFE.

Svaki proizvod priznate japanske kompanije Morita promišljen je do najsitnijih detalja i prilagođen specifičnim potrebama stomatologa i pacijenata. U to se možete uvjeriti u ordinaciji dentalne medicine dotDent koja je u najvećem dijelu opremljena ekskluzivnim Moritinim proizvodima koji svakodnevne zahvate čine još jednostavnijim i sigurnijim.Vrhunska tehnologija za vrhunske rezultate.

 • 3D Accuitomo 170

  3D Accuitomo 170

  Trodimenzionalni CT uređaj radi na bazi konusne zrake (CBCT - Cone Beam CT) te pruža veliki broj mogućih kombinacija prikaza koje karakterizira nevjerojatna i dosad neviđena razina jasnoće. 

  više

 • Veraview iX

  Veraview iX

  Veraview iX je lagan i fleksibilan intraoralni rendgenski uređaj koji omogućuje rendgenske snimke izvrsne kvalitete i trenutni uvid u sve zahvate. 

  više

 • Spaceline EMCIA

  Spaceline EMCIA

  Stomatološka jedinica Spaceline EMCIA ujedinjuje funkcionalnost za stomatologa i udobnost za pacijenta što rezultira učinkovitim i opuštenim radnim okruženjem. Karakteristike stolice poput jednostavnog namještanja pacijenta ili ergonomskog dizajna smanjuju napetost i umor pacijenata, ali i liječnika na minimum - čak i u slučaju dugotrajnog liječenja. 

  više

 • DentaPort ZX

  DentaPort ZX

  Il dispositivo DentaPort ZX - perfetto per la cura endodontica. Un sistema unico composto da un dispositivo per la localizzazione dell'apice della radice e di estensioni per la preparazione del canale con vari funzioni di controllo automatico che garantiscono un trattamento endodontico sicuro e piacevole.

  više


 • EndoWave Hybrid Concept

  EndoWave Hybrid Concept

  U suradnji s međunarodnim stručnjacima endodoncije, Morita je razvila concept inovativnog liječenja u kojoj su za pripremu kanala korijena zuba potrebna samo tri nikal-titan instrumenta što skraćuje vrijeme provedeno na stomatološkoj stolici za endodontsko liječenje zuba. 

  više

 • Bušilice i instrumenti

  Bušilice i instrumenti

  Majstorska simbioza tehnike, funkcionalnosti i dizajna osnovno je obilježje svih Moritinih bušilica i instrumenata poput TwinPower turbine, PenCure 2000, TorqTech nastavaka, zračnog motora Air Torx, mikro motora Torx SII-R... 

  više