hr en it
Rezervirajte termin   +385 51 561 386

MATULJI – OPATIJA – RIJEKA

ZA IDEALNU KOMBINACIJU KORISNOG I UGODNOG

Ordinacija dotDent se nalazi u Matuljima, mjestašcu u zaleđu kraljice hrvatskog turizma Opatije (udaljenost svega 3 km) i u blizini Rijeke – trećeg po veličini hrvatskog grada (udaljenost do centra desetak kilometara). 

Rado ćemo vam pomoći u pronalasku smještaja, bilo da se radi o višednevnoj terapiji ili jednostavno želite uživati na prekrasnom Kvarneru, raznolikoj regiji mora i gorja. Možete birati između soba i apartmana privatnih iznajmljivača ili pak smještaja u nekom od mnogobrojnih hotela na Opatijskoj rivijeri. 


Izaberite gdje vam se najviše sviđa...

 • Opatija

  Opatija

  Smještena podno planine i parka prirode Učka, Opatija pruža izvrstan odabir za odmor ljeti i zimi. Predivna priroda, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta i plaže već 160 godina privlače turiste iz Europe i svijeta. Kontrasti mora i planine, zelenila parkova i plavetnila mora, starih građevina i suvremenog komfora, bučnih zabavišta i tihih izletišta čine Opatiju i njenu okolicu privlačnim za turiste u svako godišnje doba.
  Zatvoreni bazeni i wellness centri, casino, diskoteke, najbolji hrvatski restorani, velika ljetna pozornica, karnevali, festivali, mogućnost kraćih izleta u bližu okolicu ili cjelodnevnih u nacionalne parkove Plitvička jezera i Risnjak dio su bogate opatijske turističke ponude.

 • Matulji

  Matulji

  Matulji se nalaze u opatijskom zaleđu, na istočnoj geografskoj granici istarskoga poluotoka. Dio Općine Matulji zalazi duboko u brdsko područje i dopire sve do Slovenije. Glavni gospodarski nositelji općine su obrtništvo i malo poduzetništvo, uz sve veći razvoj turizma. Tako na ovom području djeluje velik broj kvalitetnih iznajmljivača soba i apartmana, uz zavidnu gastronomsku ponudu.


 • Rijeka

  Rijeka

  Rijeka je najveća hrvatska luka, treći grad po veličini u Hrvatskoj (s okolicom broji nešto manje od 200.000 stanovnika) te središte Primorsko-goranske županije. Iako grad izuzetno bogate industrijske prošlosti, u novom se mileniju Rijeka sve više počinje okretati razvoju turizma i uslužnog sektora čemu doprinose multikulturalnost i topla dobrodošlica za goste po kojima je grad poznat. Posjetite gradsku šetnicu Korzo, neki od brojnih muzeja, shopping zone, tržnicu na otvorenom s jednom od najljepših ribarnica, brojne kafiće, restorane i barove za sjajan noćni provod... Uz to, bogata, neobična i komplicirana povijest grada na Rječini ostavila je trag na bezbroj mjesta koja također vrijedi posjetiti i istražiti.